Skip to main content

De PKN Dorpskerk Zandvoort huren

Trouwlocatie

Wilt u een kerkelijk of burger huwelijk op een mooie locatie? dan is onze kerk een mooie locatie in het centrum van Zandvoort.

Neem contact op voor meer informatie.

Presentatielocatie

Het is mogelijk om voor grote groepen, presentaties te geven in onze Kerk

Neem contact op voor meer informatie.

Expositie ruimte

Het is mogelijk om in onze kerk te exposeren.

Neem contact op voor meer informatie.

Uitvaartdiensten

Voor betalende leden zijn aan hun kerkelijke uitvaart in onze eigen kerk geen kosten verbonden. Ook voor de eigen predikant worden geen kosten in rekening gebracht.
Wel is het van belang bij overlijden datum en tijd dan ook met de Predikant vast te stellen om te bezien of kerkzaal en predikant dan beschikbaar zijn. Telefoon 06 1212 02 18.

De heer T. Vastenhouw is belast met alle verhuur en U kunt hem telefonisch bereiken onder nr. 06-1276 4568 of op zijn Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdhuis

Achter de kerk ligt het geheel gerenoveerde Jeugdhuis (daterend uit 1925), waarin veel van de kerkelijke activiteiten plaatsvinden, zoals het koffiedrinken na de kerkdienst, vergaderen, lezingen en ontvangen van gasten. Er is een mooie keuken aanwezig , zodat U Uw cursisten of gasten kunt ontvangen met koffie en dergelijke. Op verzoek willen wij de consumpties ook voor U verzorgen.

De prijs voor de huur van het Jeugdhuis bedraagt € 100,00 per dagdeel muv zaterdag avond voor € 150,00.

De heer T. Vastenhouw is belast met alle verhuur en U kunt hem telefonisch bereiken onder nr. 06-1276 4568 of op zijn Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.